Goederenliften

Wanneer je als aannemer of architect op zoek gaat naar een geschikte goederenlift voor jouw project, heb je een duidelijk wensen- en eisenpakket op zak. Uiteraard moet de lift voldoen aan de eisen van het bestek. Maar welke lift sluit daar nu het beste op aan? Wij kunnen je daarbij adviseren.

Ruime ervaring op het gebied van goederenliften

Als lifttechnici met meer dan 40 jaar ervaring mag je van ons een grondig en deskundig productadvies verwachten. Of je nu op zoek bent naar een kleine horecalift of juist een grote kettinglift voor een magazijn, onze liftadviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Een goederenlift voor elk project

Onze goederenliften variëren in vermogen van 25 tot maar liefst 5000 kg. Bovendien zijn de liften verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Er is dus altijd een goederenlift die precies aansluit bij jouw wensen en eisen.

Goederenliften: overal inzetbaar

Onze goederenliften zijn voorzien van een zelfdragende schacht, waardoor ze overal te plaatsen zijn. Het enige wat nodig is, is een opening in het plafond. Heb je al een bouwkundige schacht, dan kunnen wij de lift ook hierin plaatsen. En ook de installatie kun je met een gerust hart aan onze ervaren monteurs overlaten.

× Hoe kan ik u helpen?