Speciale liften

In bestaande gebouwen en woonhuizen is vaak te weinig ruimte voor een conventionele lift. Voor zo’n lift is immers een vrij diepe liftput en hoge schachtuitloop nodig. Toch kun je ook in deze panden een lift laten installeren. Er bestaan namelijk speciale liften, die gebruikmaken van een veel kleinere putdiepte en schachtuitloop. Daardoor zijn ze in vrijwel iedere ruimte toepasbaar.

Speciale liften, de ideale oplossing

Deze speciale liften zien er precies zo uit als iedere andere lift. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van schuifdeuren en bieden hetzelfde comfort als een ‘gewone’ lift. Het enige verschil is dat de lift zich wat langzamer verplaatst. Verder kun je de lift precies zo gebruiken als elke andere lift. Een ideale oplossing dus voor gebouwen met weinig ruimte of waar bouwkundige aanpassingen niet mogelijk zijn.

In een bestaand gebouw kun je zelfs, onder speciale voorwaarden zoals ontheffing door SZW, een “snelle” lift plaatsen. Voor het verkrijgen van een ontheffing kunnen wij voor begeleiding in het aanvraagstadium zorgen.

Verschillende soorten speciale liften

Er zijn allerlei soorten speciale liften op de markt. Er is dus altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

× Hoe kan ik u helpen?